Login Koszyk: 0 PLN / 0
Grudzień 2024
Pn Wt Śr Cz Pt So N
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Styczeń 2025
Pn Wt Śr Cz Pt So N
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
Luty 2025
Pn Wt Śr Cz Pt So N
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627280102
Marzec 2025
Pn Wt Śr Cz Pt So N
24252627280102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Kwiecień 2025
Pn Wt Śr Cz Pt So N
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
cena: darmowe
Hotel Bristol Krakowskie Przedmieście 42/44, Warszawa
od 2024-10-21 | 11:00
do 2024-09-18 | 16:00

Pordenone Friuli Venezia Giulia

Prosimy o rejestrowanie się przy użyciu służbowego adresu email i o uzupełnianie danych firmowych, gdyż w przypadku ich braku musimy kontaktować się z Państwem w celu weryfikacji.


Zapraszamy

Importerów i przedstawicieli HoReCa na dwie Masterclasses przedstawiające wina z mniej znanego Polakom włoskiego regionu


Pordenone Friuli Venezia Giulia.


Przez świat lokalnych szczepów oraz charakterystykę międzynarodowych odmian występujących w tym regionie przeprowadzi gości Łukasz Modelski.


Poniedziałek 21 października, Hotel Bristol w Warszawie, sala Kiepura


Godz. 11:00-13:00 Between endemic and international. Whites of Pordenone Friuli Venezia Giulia

Godz. 14:00-16:00 The Unexpected. Reds of Pordenone Friuli Venezia Giulia


Zainteresowane osoby prosimy o rejestrację udziału w wybranej Masterklasie lub poprzez wysłanie zgłoszenia pod adres events@tasteitall.pl 

Pozostałe imprezy