DelicioUS Warsztaty Online
25.01.2021
DelicioUS Warsztaty Online
Impreza dla szefów kuchni, sommelierów i mediów. Wstęp wyłącznie na zaproszenie organizatora. W warsztatach udział wzięło 48 gości.
Warsztaty online kuchni amerykańskiej i kalifornijskich win, które w dniu 25 stycznia w godz. 19:00 – 20:00 poprowadził Adam Pawłowski Master Sommelier, współautor książek Gościnność i Gościnność 2.
Zrejestrowani uczestnicy otrzymali na wskazany adres zestawy potraw przygotowanych na bazie produktów amerykańskich i dopasowanych do nich win kalifornijskich.
Propozycje zarekomendowali Tomasz Prange-Barczyński, Piotr Kamecki oraz Adam Pawłowski.
Warsztaty towarzyszyły premierze pierwszego odcinka serii filmów DelicioUS!, który przedstawił produkty spożywcze pochodzące z USA, dostępne na polskim rynku.
Partnerzy:
Impreza dla szefów kuchni, sommelierów i mediów. Wstęp wyłącznie na zaproszenie organizatora. W warsztatach udział wzięło 48 gości.
Warsztaty online kuchni amerykańskiej i kalifornijskich win, które w dniu 25 stycznia w godz. 19:00 – 20:00 poprowadził Adam Pawłowski Master Sommelier, współautor książek Gościnność i Gościnność 2.
Zrejestrowani uczestnicy otrzymali na wskazany adres zestawy potraw przygotowanych na bazie produktów amerykańskich i dopasowanych do nich win kalifornijskich.
Propozycje zarekomendowali Tomasz Prange-Barczyński, Piotr Kamecki oraz Adam Pawłowski.
Warsztaty towarzyszyły premierze pierwszego odcinka serii filmów DelicioUS!, który przedstawił produkty spożywcze pochodzące z USA, dostępne na polskim rynku.
Partnerzy:
- DelicioUS
- California Wines Europe
- The U.S. Meat Export Federation
- Alaska Seafood
- NC SweetPotatoes
- USA Rice
- USA Dry Pea & Lentil Council